Tests
Als ondernemer streef je naar een organisatie waaruit optimale winst volgt en waarbinnen een goed team functioneert. Het vinden van de juiste persoon op de juiste plek is dan ook een onmisbaar onderdeel op de weg naar dit resultaat. SUPPORT Personeelsdiensten besteedt op professionele wijze aandacht aan uw functieprofiel, uw kandidaat en de wensen van zowel werkgever als werknemer. Onnodige kosten en verspilling van tijd en energie als gevolg van een mismatch zijn vaak makkelijker te voorkomen dan u wellicht denkt. Het resultaat: een win-win situatie waarbij zowel ondernemer als werknemer floreren.

Toepassingsmogelijkheden

  • krijg inzicht in de ontwikkelingsmogelijkheden van een kandidaat voor bepaalde functie(s)
  • breng de kwaliteiten en interesses van een medewerker in kaart met het oog op diens verdere ontwikkeling en scholing
  • geef richting aan de keuze waar de medewerker voor staat
  • gebruik het als start bij een Management Development traject
  • verkrijg een objectief advies, voordat u een verantwoorde beslissing neemt over de aanstelling van een kandidaat in een bepaalde functie
  • verkrijg inzicht in de competenties, drijfveren en motivatie-profielen van de leden van een managementteam voor Persoonlijke - (POP) en Team Ontwikkelings- Plannen (TOP).

Onze instrumenten
De meest gebruikte instrumenten om kandidaten binnen SUPPORT Personeelsdiensten te screenen zijn de Competentiematcher en de 360° feedback. Met behulp van de Competentiematcher kan een helder overzicht worden verkregen van (zelf te kiezen) persoonlijke, interpersoonlijke en managementcompetenties van een kandidaat, eventueel aangevuld met informatie m.b.t. het intellectueel vermogen. De kandidaten kunnen vanaf MBO-niveau voor een dergelijk onderzoek in aanmerking komen.

Op verzoek zijn meer testvormen verkrijgbaar. De medewerkers van SUPPORT Personeelsdiensten zijn bevoegd tot het afnemen en interpreteren van diverse tests.

© Copyright Support Personeeldiensten | Site by Pixel WebDesign